Een avond vol inspiratie en sociaal ondernemerschap!

Het programma van het Sociaal Ondernemen Werkt-event is bekend! Het belooft een veelzijdige avond te worden, natuurlijk volledig in het teken van sociaal ondernemerschap, met als hoogtepunt het uitreiken van de awards aan werkgevers die het verschil maken door zich met hun bedrijf in te zetten voor kwetsbare mensen in onze arbeidsmarktregio.

Deze avond kun je luisteren naar heel inspirerende verhalen van diverse sociaal ondernemers, enthousiaste dagvoorzitter(s) en interessante sprekers. Zo neemt bioloog Patrick van Veen, bekend van ‘Married at first Sight’, je bijvoorbeeld mee in alle in’s en out’s over sociaal gedrag van mensen én van apen. En los van het inspirerende programma is het Sociaal Ondernemen Werkt-event ook een uitgelezen kans om andere sociaal ondernemers uit de regio te ontmoeten.

Over het Sociaal Ondernemen Werkt-event

Werkcentrum VeluweStedendriehoek organiseert het event dit jaar voor de vierde keer. Met het event zetten wij werkgevers die, ieder op zijn eigen manier, maatschappelijke impact maken, in een welverdiend zonnetje. Er zijn deze avond twee categorieën waarin awards te winnen zijn: De meest sociale starter en De meest sociale werkgever. Wil je jouw favoriete bedrijf waar impact ondernemen de normaalste zaak van de wereld is en waar dus plek is voor iedereen, nomineren voor een van de awards? Dat kan nog tot dinsdag 1 oktober en doe je hier: https://sow-event.nl/nomineren/